Tack för helgen!

Umeå simsällskap vill tacka alla deltagare, funktionärer, publik och alla andra som hjälpte till att göra helgens Masters-SM i långbana till en lyckad tävling, vi hoppas ni hade det lika trevligt som vi hade – både på kanten, i vattnet och på kamratfesten! Stort tack!

Bilder på guldmedaljörer och annat från Masters-SM kommer att dyka upp här på hemsidan inom ett dygn.

9 november sista anmälningsdag för kamratfest och Masters-SM

Anmälningarna till kamratfesten har strömmat in, men några har hört av sig då de missat att sista dag för anmälan till kamratfesten var tidigare än själva Masters-SM. Vi har därför förlängt anmälningstiden för kamratfesten till samma datum som simtävlingen: torsdag 9 november.

Klicka här för mer information om kamratfesten och anmälan. Observera att anmälan är bindande.

Vi vill även påminna om att torsdag 9 november är sista dag för anmälan till Masters-SM i Umeå!

Inbjudan ute nu!

Hösten har kommit till Umeå nu och förberedelserna för Masters-SM pågår för full. Vi har (äntligen) fått klar vår inbjudan som finns att ladda ner här.

sidan om boende finns nu fler fina erbjudanden från hotell i centrala Umeå, på gångavstånd från simhallen. Kom ihåg att ange rätt bokningskoder för att ta del av erbjudanden.

Speaker Mikael Larsson och tävlingsledare Tom Sandgren.

Vi har glädjen att meddela att Mikael Larsson blir speaker på tävlingen. Mikael Larsson är en välbekant röst i svensk simning. Han har varit speaker under många år och har jobbat på såväl nationella som Internationella mästerskap. Han kommer med mycket kunskap i simning och sin karaktäristiska skånska stämma. Tävlingsledare under Masters-SM i Umeå blir Tom Sandgren.

Genrep för Masters-SM

Under helgen som gick genomfördes Norrländska mästerskapen/Botnia Open i Umeå. Detta var den första långbanetävlingen i nya simhallen och lite av ett genrep för oss i USS inför höstens Masters-SM i långbana. Tävlingarna gick bra och många uppfattade bassängen som ”snabb”. Välkomna hit i höst!

Inspiration från Masters-SM i Eskilstuna

Umeå simsällskap vill tacka Eskilstuna Simklubb för ett lyckat arrangemang av Masters-SM i kortbana den gånga helgen. Masters-simmarna från Umeå hade en härlig helg i nya Munktellbadet och vi har kommit hem med ny inspiration inför Masters-SM i långbana i Umeå i höst, samt ett gäng medaljer. 🙂

Välkommen till Masters-SM i Umeå!

Den 24-25 november 2017 arrangerar Umeå simsällskap årets Masters-SM i långbana. Tävlingen går av stapeln i Navet, Umeås nya simhall som invigdes hösten 2016.

Mer information om tävlingen, boende, resesätt och mycket mera kommer att fyllas på här under våren.